Пореден сигнал за незаконно сметище край Узунджово

Регион

Пореден сигнал за незаконно сметище край хасковското село Узунджово изпратиха със снимки читатели на Haskovo.info.

Сметището вече веднъж е разчиствано от общината. То е на входа на селото откъм Хасково и е на около 100 метра от пътя.

„Трябва да се реши този проблем, иначе винаги ще никнат нови и нови сметища като това“, се казва в сигнала. Хората предполагат, че и останалите почистени незаконни сметища край селото ще бъдат отново засипани с боклуци. Жителите на Узунджово призовават да се вземат мерки.

ИЗПРАТИ НОВИНА

5 коментара

  • „Да се вземат мерки“, какви например? 1-Да се сложи полицай на всяко такова място? 2-Да се опердашат профилактично м..лите с каруци защото те ги изхвърлят ? 3- Да се глоби кмета на селото защото той е отговорен по закон за възникването на незаконни сметища. Най-лесно е да се глоби кмета! Айде стягай се Дидо!

    • т. 3 няколко пъти.Кмета ,ако е такъв да не се чуди къде да си навре дебелия г’з , а да обикаля и си върши работата за която му плащат.

  • Цялото село е незаконо. Кмета му е незаконен. Бившия и той върви към килията. Затова Узунджово цялото е незаконо. Ама то си е така от време оно. На място където е имало само търгаши и войници какво да се пръкне. Само престъпници, крадци и доносници.

  • Кмета на селото да вземе спешни мерки! Преди всичко глоби за недобросъвестните!

  • Да се работи в посока на възпитание,култура на поведение на жителите на селото!

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

loading...