Хасково

По-скъп шаран за Никулден в Хасково, 2295 са имениците в общината

Голямо е търсенето на риба от сутринта в популярните специализирани магазини на днешния Никулден в Хасково.

Най-търсен е шаранът, който сега струва 7.80 лв. за килограм, при 7.30 лв. на миналия Никулден, а почистването му остава 2 лв. бройката. Пърженият шаран е поскъпнал с левче до 11.50 лв. за кг. В хипермаркетите пък се предлага шаран от 4.99 до 5.99 лв. за килограм почистен.

Риба

При останалата риба няма поскъпване – дъгова пъстърва е 11.50 лв. за кг., сом – 13.50 лв., есетра – 18 лв., сьомгова пъстърва – 14.60 лв. Търговците очакват наплив от клиенти и в следобедните часове с края на работния ден. От два дни пък хората се записвали за риба по магазините.

2295 са имениците в община Хасково, съобщават от кметството. Това са хората с име Никола, Николина, Никол, Кольо, Николай, Нина и други производни. 2019 са имениците в град Хасково. В община Димитровград пък празнуват 1607 човека.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button