Хасково

От СДС се обявиха за промяна в управлението на Хасково

От СДС почти са готови с програма за промяна в управлението на Хасково. Това обяви на пресконференция във връзка с годишнината от създаването на СДС областният председател на партията адв. Димо Стоянов.

По неговите думи и общинският съвет не работи пълноценно и не създава условия за развитието на града. „Участието ни в следващия общински съвет е задължително“, коментира предстоящите местни избори през 2019 г. Стоянов. Той изрази несъгласието си с бездействието и бездушието на сегашния общински съвет.

Стоянов допълни, че структурите имат пълна свобода да се коалират, но той посочи, че това няма да стане с БСП или ДПС. Той допълни, че тепърва ще се мисли дали да се издигне кандидат за кмет, което според Стоянов дава предимства. По неговите думи един от големите проблеми е с урана във водата на Хасково. Общината трябва да поиска по-активна помощ от държавата и да се търси европейско финансиране за подобряване на водоснабдяването, защото цената на водата в Хасково е една от най-високите в България.

От СДС коментираха, че подкрепят протестите в страната, но не ги организират. Причината е, че се виждат много грешки в управлението на ГЕРБ. Отделно протестиращите нямали ясни искания за промяна в политическата система. Според Димо Стоянов всеки предсрочен вот внася съмнения в държавата ни у чуждестранните партньори.

Иначе, от СДС работят по възраждането на партията в страната. От партията имат конкретни предложения за облекчения на фирмите с иновации, средната класа и промени в законодателството.

В пресконференцията участваха още секретарят на областното ръководство Любомир Михов и Райно Стоянов, който е член на висшия контролен съвет. Райно Стоянов допълни, че партията е отворена към младите хора.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
gost
gost
06.12.2018 17:19 17:19

Prav e 4oveka

Back to top button