Окончателно: фирмата на Минко Ангелов не дължи пари за ток

Хасково

Съдът реши, че фирмата на ексобластния управител Минко Ангелов „Компютър консулт“ не дължи пари за ток на ЕВН.

Haskovo.info припомня, че в средата на декември миналата година от полицията съобщиха, че след сигнал на служител от ЕВН е започнало разследване за кражба на ток в сграда на улица „Арда“ в Хасково. Част от нея е собственост на фирмата на Ангелов. Тогава експертът от Енергото заявил пред полицията, че при подмяна на електромер на адреса е установил, че чрез кабел към ел. преносната мрежа е налице потребяване на ел. енергия която не се отчита.

Минко Ангелов
Минко Ангелов

В частта, собственост на „Компютър консулт“, има няколко наематели. Потърсен за коментар тогава Ангелов заяви пред Haskovo.info, че е плащал изрядно сметките на наемателите и на фирмата.

По-късно Минко Ангелов е завел дело в Хасковския районен съд срещу ЕВН, че не дължи 3784 лв., представляващи корекция на неотчетена и неплатена стойност на електрическа енергия за минал период, считано от 14 септември 2017 до 13 декември 2017 г. Жалбата е във връзка с констативен протокол от 13 декември същата година, издаден от ЕВН.

Съдът уважава жалбата на Ангелов. В съдебното решение е записано, че описаното в констативния протокол не е доказано по безспорен начин. От ЕВН не са доказали описаното в протокола. Отделно, при проверката не е присъствал представител на ищеца, както и представител на полицията. От ЕВН са се отказали като свидетел и от съставителя на констативния протокол.

По-късно от ЕВН обжалват пред Хасковския окръжен съд, който потвърждава решението на районния съд. Последното решение е окончателно.

11 коментара

  • един осъден няма бе как стават тези работи. все са невини все някой ги е натопил. ма много ви се моля не нас тези . една година ходи тука ходи там и се откупи. евалла. догодина направо ставай кмет. поне знаем че можеш за прибираш това онова от ляв в десен джоб

  • Минко Ангелов е предал всички, с които е работил, той е предател от класа, аз на такива доверие нямам.Обаче само в някой болен гербаджийски мозък може да се появи идеята да го компрометират,че крадял ток. Да бяха измислили нещо по-достоверно.

  • Що пък трябва да измислят нещо? Тези дето умеят да измислят нещо са мръсните комунисти,към които принадлежи този измекяр.

  • Първи приятел на Румен -Тъпото,избран за преЦедент с гласовете на БСП ,ДПС и всички мангасари,които без пари никога не биха си мръднали черните задници да идат да гласуват.

  • Хаха, точно гробарите ли ще ми говорите тия тьпизми,бе, дето купихте всички мангали в квартал Република. На последните избори мангалите там само за гроб гласуваха, а на местните за тьпака Беливанов,дето сега уж не бил ваш,ама е ваш.Мангалите са си ваши.

  • Хаха, точно гробарите ли ще ми говорите тия тьпизми,бе, дето купихте всички мангали в квартал Република. На последните избори мангалите там само за гроб гласуваха, а на местните за тьпака Беливанов,дето сега уж не бил ваш,ама е ваш.Мангалите са си ваши.

  • Лъжец,разгледай по секции за кой са гласували ци*аните и ДПС! Аз съм ги гледал секция -по секция,а има и национална статистика,която категорично доказва:ЦИ*АНИТЕ И ДПС ИБЗРАХА Прецедента.

  • Лъжците сте вие, мангалите избраха гроб на парламентарните и местни избори, даже има снимки на Делянчо Добрев и на Талибанов в Република като пируват с тях.

  • Има снимка как ти ,Курнела и Фатмака лъскате бастуна на Доган и Решетников ,а върволица от надървени ман*али чака своя ред…Ако не бяха тези-надървените,да „пускат“ за вас-червените тъпунгери,от БСП и помен нямаше да има.

  • Хахахааааа,благодаря на по-горния коментиращ, че така нагледно е демонстрирал културата на средностатистическия хасковски гербаджия.Все повече се убеждавам,че в Герп-Хасково са най-големите отрепки.Паднете ли от власт, умирате от глад.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.