Спорт

„Раковски“ изригна и шокира „Славия“ насред София с 3:0

Волейболистките на „Раковски“ изиграха много силен мач от женското първенство в София срещу „Славия“, спечелен с категоричното 3:0.

Момичетата на треньора Габриела Айшинова се раздадоха напълно за победата срещу столичанки, които играха с всичките си звезди. Първият гейм беше спечелен с 25:19. През втората част „Славия“ натисна и в средата на гейма „белите“ водеха с 5 точки. „Раковски“ обаче не се предаде, изравни и в крайна сметка спечели с 29:27. В третия гейм нашите не допуснаха изненади и затвориха мача с 25:20. Емилета Рачева завърши с 18 точки, а Станислава Костадинова с 13 т.

Волейбол

След край на срещата Габриела Айшинова похвали отбора пред Haskovo.info за силната игра и изпълнените тактически задачи. Тя посочи, че Емилета, Силвия Андреева и Габриела Златкова със стабилната си игра са вдигнали отбора нагоре в трудните моменти.

В последния за полусезона мач „Раковски“ посреща „Берое“ (Стара Загора) на 15 декември от 17 часа в димитровградската спортна зала „Младост“. Айшинова заяви, че мачът ще е тежък, но момичетата ще се готвят добре за него и се надява на нов успех.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button