Регион

3-годишно дете пострада при челен сблъсък между Пежо и Фолксваген

3-годишно момченце е пострадало при катастрофа, съобщават от полицията.

Инцидентът е станал вчера сутринта на пътя между селата Стамболово и Поповец. 62-годишен водач от Хасково на лек автомобил Пежо се е движил с несъобразена скорост и на десен завой е загубил контрол над колата. Той е преминал в насрещната лента за движение и се е ударил челно в движещ се насреща лек автомобил Фолксваген с водач 37-годишен жител на село Поповец. От удара е пострадало возещото се на задната седалка в Пасата момченце, което е с контузна рана в областта на долната устна. Детето е прегледано и е освободено за домашно лечение.

Отнето предимство пък е причинил произшествие в Свиленград. Снощи в 21:50 часа на кръстовището между улиците „Бурденис“ и „Бенковски“ е станал инцидент с лек автомобил Опел, управляван от 29-годишен хасковлия. Младежът не е спрял и е отнел предимството на лек автомобил Шкода, шофиран от 29-годишен свиленградчанин. От удара е пострадал свиленградският водач, който е с натъртвания в областта на коляното и пръстите на десния крак. Прегледан е и е освободен за домашно лечение.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button