Хасково

Читатели: Пак цапат подлеза до „Рилски“ въпреки камерите

За боклуци и изпражнения в подлеза под булевард „Раковски“ до училище „Св. Иван Рилски“ в Хасково сигнализираха читатели на Haskovo.info.

Според хората от поставените камери за видеонаблюдение там няма ефект. Те дори се съмняват, че камерите работят и настояват общината да поддържа подлеза.
От кметството заявиха пред Haskovo.info, че камерите в подлеза работят. При предишни случаи на записите се виждало, че подлезът е замърсяван от деца. Сега от общината ще направят нова проверка.

Малко по-късно от общината изпратиха запис от преди обяд днес. На него се вижда как мъж се облекчава в подлеза до „Рилски“.

 

Haskovo.info припомня, че в средата на октомври в подлеза бяха монтирани две камери. Такива са поставени и в подлезите срещу завод „Мир“ и под булевард „Васил Левски“ в квартал „Орфей“. Мярката е срещу вандалите, които повреждат и мърсят подлезите.

От общината допълниха, че записите от десетките камери в областния град продължават да се ползват от полицията. Последно по тях са били издирвани телефонни измамници.

ИЗПРАТИ НОВИНА

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Гневен
Гневен
11.12.2018 13:35 13:35

Евала за ремонта на общинарите!!! Ще изпратим снимки преди ремонта и след ремонта на подлеза до Господарите, за да види цяла България как се замазват очите на гражданите относно техните искания.

Митю Клявката
Митю Клявката
11.12.2018 20:27 20:27

То и ГЕРБЕРИТЕ “ ЦАПАТ“ вече 10 год.,ама им траем вонята…

Back to top button