Читатели: Пак цапат подлеза до „Рилски“ въпреки камерите

Хасково

За боклуци и изпражнения в подлеза под булевард „Раковски“ до училище „Св. Иван Рилски“ в Хасково сигнализираха читатели на Haskovo.info.

Според хората от поставените камери за видеонаблюдение там няма ефект. Те дори се съмняват, че камерите работят и настояват общината да поддържа подлеза.
От кметството заявиха пред Haskovo.info, че камерите в подлеза работят. При предишни случаи на записите се виждало, че подлезът е замърсяван от деца. Сега от общината ще направят нова проверка.

Малко по-късно от общината изпратиха запис от преди обяд днес. На него се вижда как мъж се облекчава в подлеза до „Рилски“.

 

Haskovo.info припомня, че в средата на октомври в подлеза бяха монтирани две камери. Такива са поставени и в подлезите срещу завод „Мир“ и под булевард „Васил Левски“ в квартал „Орфей“. Мярката е срещу вандалите, които повреждат и мърсят подлезите.

От общината допълниха, че записите от десетките камери в областния град продължават да се ползват от полицията. Последно по тях са били издирвани телефонни измамници.

ИЗПРАТИ НОВИНА

2 коментара

  • Евала за ремонта на общинарите!!! Ще изпратим снимки преди ремонта и след ремонта на подлеза до Господарите, за да види цяла България как се замазват очите на гражданите относно техните искания.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.