Хасково

Автобус блъсна Ауди на кръстовището между „Кърджалийска“ и „Илинден“

Автобус и лек автомобил Ауди катастрофираха тази вечер на кръстовището между булевардите „Освобождение“ и „Илинден“ в Хасково.

В автобуса, който е пътувал по линията от София през Хасково за Кърджали и Златоград е имало двама пътници, които не са пострадали и са били прикачени на друг автобус. 24-годишната шофьорка на Аудито е с болки на врата и главата. Прегледана е и е освободена за домашно лечение.

Катастрофа

Шофьорът на автобуса каза пред Haskovo.info, че Аудито пред него е намалило за ляв завой и той го е ударил. По автобуса и леката кола има материални щети.

От полицията заявиха, че двамата водачи не са употребили алкохол.

Катастрофа

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
МИТКО
МИТКО
11.12.2018 21:05 21:05

аз ли бъркам или автобусът няма работа от 21 век нагоре а трябва ДА мине по Васил Левски и Илинден
защо маршрутът му е от там и какво прави в лява лента при знак на пътното платно и на светофара там където е за НАЛЯВО ;)

Ива
Ива
11.12.2018 22:22 22:22
Отговор до  МИТКО

Да – ти бъркаш. Миткооо митко.
Автобуса идва от автогара по Илинден, на светофара завива на ляво в посока Кърджали.
Ох миткооо митко ич та няма селооо село

Анонимен
Анонимен
12.12.2018 11:21 11:21
Отговор до  Ива

Ясно се вижда че е идвал от 21 век!!!!!Гледай малко снимките!!!!И така на кому к….ра държи в лявата лента!!!!!И да защо не кара по Васил Левски и Илинден!!!!Защо поне не спазва дистанция!!!Дано да са го нарисували за всички нарушения!!!!

Back to top button