39 лекари от хасковската болница с обучение по спешна медицинска помощ

Хасково

Обществена поръчка за провеждането на специфично обучение на лекари по спешна медицинска помощ обявиха от МБАЛ – Хасково.

Обучението ще е за 39 лекари, които да придобият специфични теоретични и практически познания в основните клинични насоки, свързани с етиологията, патогенезата и терапевтичното поведение при пациенти в тежко и критично състояние. За провеждане на обучението изпълнителят трябва да осигури необходимите материали и консумативи – медицински изделия.

Обучението ще обхване 12 реаниматори – анестезиолози, 12 хирурзи, 6 спешни лекари, 5 ортопеди, 4 уролози. Те ще са в 4 групи по темите – сепсис и септичен шок, травма, органна и мултиорганна недостатъчност, дихателна недостатъчност. Обучението ще включва лекционен курс и практически упражнения от по минимум 150 учебни часа.

Прогнозната стойност на поръчката е 139 262 лв. без ДДС. Офертите на кандидатите ще бъдат отворени на 16 януари.

loading...

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.