Хасковски квартали отново без вода заради авария

Хасково

За авария на напорен водопровод на кръстовището на улиците „Бачо Киро“ и „Гоце Делчев“ съобщават от ВиК.

Заради проблема е спряно водоподаването от Помпена станция „Източна зона“ към Хасково. До отстраняването на аварията без вода ще са село Стамболийски, Източна промишлена зона, кварталите „Гара Движение“, „Македонски“, „Хисаря“, „Младежки хълм“, част от „Червена стена“ и част от центъра на областния град.
Екипи на водното дружество работят по отстраняването на аварията. Прогнозата е, че водата ще бъде пусната до края на деня.

Haskovo.info припомня, че заради авария същите квартали останаха без вода и преди два дни.

loading...

8 коментара

  • ВиК ПЕДАЛИ ! В лайна да газите ! Как не ви е срам от 9 сутринта няма вода в квартала ни, вече е 20:00 часа и близо 12 часа сме без вода ! Ква е тая авария, да не правите нова канализация… Трябва здраво глоби за измисленото ви дружество ! Не стига, че водата, която ни подавате е с извънземни характеристики, а отгоре на всичко и е една от най-високите като цена в България, все едно сме богатата София, да ви еба майката !

  • До ВиК
    Предлагам да се спре водата на целият град за един месец (30 дни).
    През този период от време,да се сменят (опитат минимум) да подменят всички проблемни тръби,тръбички,муфи,вуфи и те подобни,че като минат тези 30 дни , минимум 10 години да не се чуе,пише или коментира АВАРИЯ във ВиК.
    ВиК станахте банални,хората вече НЕ ви вземат на сериозно и ви псуват при всяка АВАРИЯ !!!!!!!!

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.