Спорт

Грамоти и голяма торта на Вечерта на спортиста в Харманли

Треньори, спортисти, деятели и приятели на спорта се събраха в Културен център Харманли по повод ежегодната „Вечер на спортиста“, организирана от община Харманли, съобщават от кметството.

Събитието бе открито с кратка презентация, в която намериха място всички 14 клуба, функциониращи на територията на община Харманли. Многобройните спечелени медали, купи, призове и класирания на състезания от най-висок ранг дадоха много поводи за гордост. Клубовете направиха своеобразна равносметка за положения труд през годината и постигнатите резултати. Изтичащата 2018 г. бе изключително динамична, както за тях, така и за общината. През тази година започна изграждането на Спортен комплекс „Хеброс“, който трябва да бъде завършен през 2019г.

Спорт

Кметът Мария Киркова поздрави спортните организации за успехите, пожела им мотивация, хъс и стремеж към още по-високи отличия през новата 2019 г. Тя връчи грамоти за принос в развитието на спорта в общината на всички клубове. Треньорите и ръководствата изказаха благодарността си към местната власт за оказания жест на внимание и за подкрепата, която получават.

Спорт

Като комплимент от Община Харманли бе поднесена празнична торта, която символично обединяваше всички спортни клубове чрез техните лога. Гостите бяха приканени да разгледат и „Къта на успеха“, който събра на едно място всички награди и отличия, спечелени през годината. За доброто настроение на присъстващите се погрижиха мажоретките от читалище „Харманли 2001“ и невероятното изпълнение на Борислав от читалище „Дружба“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button