Общината отпуска 2000 лв. за операцията на Ади

Хасково

2000 лв. да бъдат отпуснати за спешната операция на 17-годишната Адриана Андреева предлага с извънредна докладна за декемврийската сесия на общинския съвет кметът Добри Беливанов.

Това се прави във връзка с постъпила молба от майката на момичето Даниела Иванова. Haskovo.info припомня, че Ади страда от рядкото заболяване Стеноза на десен главен бронх и се нуждае от 14 000 евро за операция в Австрия. Семейството й не разполага с тези средства. В докладната е записано, че предварителното изпълнение е наложително, за да се осигури живота и здравето на детето.

Както Haskovo.info писа, в Хасково се организира голяма благотворителна кампания. На 17 декември от 18 часа в зала „Дружба“ ще има голям концерт, а за 21 декември на обяд на площад „Свобода“ е предвиден флашмоб.

Всеки може да дари средства за операцията на Ади на следната банкова сметка:

Банка ДСК на името на Адриана Иванова Андреева
IBAN: BG11STSA93000025756205
BIC: STSABGSF

Един коментар по “Общината отпуска 2000 лв. за операцията на Ади

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.