Чака се новото осветление и озвучаване за „Заря“ и мултимедията за театъра

Хасково

Община Хасково сключи договори за доставка и монтаж на художествено осветление и звукотехническо оборудване на сцената на читалище „Заря“, съобщават от кметството.

Договор е сключен и с фирма за доставка и монтаж на мултимедия в театър „Иван Димов“. Средствата за новото оборудване са по проект, финансиран по програма за Трансгранично сътрудничество Гърция-България.

Договорите по трите обособени позиции са сключени на 13 декември след проведена обществена поръчка с предмет. Срокът на договорите е 6 месеца. Изпълнителите се задължават да извършват гаранционно обслужване на доставеното оборудване от 60 месеца. Срокът за изпълнение на доставките и монтаж на оборудването е 30 календарни дни от получаване на възлагателно писмо.

Художественото осветление е за 215 349 лв. без ДДС, звукотехническото оборудване – 48 835 лв., мултимедията – 34 600 лв.

По същия проект вече е сключен договор и за ремонт на сцената в „Заря“ на стойност 40 920 лв. без ДДС. Работата ще започне след Нова година и след съгласуване на дейностите между изпълнителите.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.