Хасково

Хасковска гимназия с благотворителна акция за Ади на новогодишния си спектакъл

Учениците от хасковската Професионална гимназия по лека промишленост „Райна Княгиня“ изнесоха новогодишен празничен спектакъл в Младежкия център, съобщават от областна администрация.

На сцената се изявиха най-талантливите възпитаници на гимназията в областта на музикалното и танцово изкуство, театралната школа и разбира се, запазената марка на гимназията – моден клуб „Аглая“. Ревю на официални облекла, изработени от учениците и със съдействието на фирмите, които подпомагат професионалното образование на децата, беше кулминацията на празничния спектакъл. Областният управител Станислав Дечев поздрави директора на гимназията Росица Иванова за упоритата работа и за изключителните резултати, които постига при обучението, възпитанието и социализацията на децата от Хасково и областта.

Празник

По идея на учениците е издаден училищен вестник, който днес се продаваше благотворително в помощ на 17-годишната Адриана Андреева. Тя е ученичка от ЕГ „Проф. Д-р Асен Златаров“ и се нуждае от операция на стойност 14 000 евро – средства, с които семейството й не разполага. Дечев се включи в благотворителната инициатива и поздрави учениците за тяхната съпричастност и всеотдайност в помощта за Ади.

Празник

Събраните в гимназия „Райна Княгиня“ средства ще бъдат преведени по сметката на момичето:

Банка ДСК
Адриана Иванова Андреева,
IBAN: BG11STSA93000025756205,
BIC: STSABGSF

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button