Регион

Високотехнологични производства очакват в Димитровград

Новият Бизнес каталог на община Димитровград за 2019 г. беше представен от кмета Иво Димов и председателя на Управителния съвет на „Тракия Тех“ Георги Стоев.

Изданието е в електронен формат на български и английски език и представя Димитровград като една от най-бързо развивиащите се инвестиционни локации в България. В него има полезна информация за бизнес климата, местната икономика, работната сила, разходите за труд и пазара на имоти. В Димитровград вече инвестираха няколко мултинационални компании. На представянето водещият икономист Георги Стоев прогнозира все по-нарастващ интерес към града от високотехнологични производства в следващите няколко години.

Кметът Иво Димов сподели, че настоящата стъпка като част от стратегическото партньорство на общината с „Тракия Тех“ ще даде на града профил на развитие му за следващите десетилетия.

Бизнес каталогът ще бъде издаден и на хартиен носител на английски език в тираж от 750 броя, които ще бъдат предназначен за ползване от инвеститори с интерес към развиване на бизнес в страната.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
статистика
статистика
14.12.2018 13:39 13:39

Община Димитровград нямат ли си високотехнологичен хостинг, където да си хостнат каталога, а ползват произволна безплатна услуга, от която не знаеш, какво ще получиш заедно с файла?

Анонимен
Анонимен
14.12.2018 14:20 14:20

Пушилка! Каталог високотехнологичен бизнес дрън дрън че пляс. Града е празен кучета бездомни вият из кварталите, уж имало приют.Някой виждал ли го е работи ли? Елате да видите във Вулкан какво чудо е мръсотия кал прах и кучета

Back to top button