Спорт

Хасковлия стана шампион на Държавното първенство по тенис на закрито

Адриано Дженев от тенис клуб „Хасково“ и Йоанна Радулова от клуб „Тракия СКЛАТ“, Пловдив спечелиха титлите от Държавното лично първенство по тенис на закрито за юноши и девойки до 14 г., съобщават от федерацията.

Надпреварата се проведе на кортовете на клуб „Авеню“ в Бургас. Във финала при юношите Дженев направи обрат и победи с 0:6, 6:1, 6:3 Илиян Радулов от клуб „Тракия СКЛАТ“, Пловдив.

От 15 декември започват Държавните лични първенства на закрито за за момчета и момичета до 12 г. и за юноши и девойки до 16 г. Надпреварата при 12-годишните ще се проведе на кортовете на клуб „Барокко спорт“ в София. Първенството при 16-годишните е на кортовете в зала „София“ в Борисовата градина. Държавното лично първенство по тенис на закрито юноши и девойки до 18 г. ще се проведе от 12 до 17 февруари на кортовете на клуб „Авеню“ в Бургас.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button