Децата от яслата в Любимец посрещнаха Дядо Коледа

Любопитно

С голямо вълнение и истински емоции малчуганите от детската ясла в Любимец посрещнаха Дядо Коледа, съобщават от общината.

С танци, песни и хорце те казаха „Добре дошъл“ на най-дългоочаквания гост, а радостта в очите им пролича най-силно, когато в занималнята влезе самият Дядо Коледа, придружаван от неговия помощник джуджето Джуджи.

Любимец

Белобрадият старец зарадва малчуганите с много и различни дарове. Някои дечица бяха нетърпеливи да получат своя подарък, а други решиха да си поплачат заради близостта му.

Гост на тържеството беше кметът на общината Анастас Анастасов, който след края на празничната програма поздрави екипа на яслата и децата за добрата подготовка. Той подари на завеждащия детските ясли Ванина Деспинова занимателни игри и подходящи пособия за възпитаниците на всяка група.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

loading...