Спорт

Жените на косъм от обрат, младите волейболистки биха „Берое“ с 3:1

Волейболистките на „Раковски“ (Димитровград) бяха на косъм от обрат при домакинството си от женското първенство срещу силния тим на „Берое“ (Стара Загора), но отстъпиха с 1:3.

Състезателките на треньора Габриела Айшинова се вдигнаха при 0:2 гейма и намалиха с много добра игра на 1:2. В четвъртия гейм те играха като равен с равен до края, но и заради липса на малко късмет загубиха след 22:25. Най-резултатна беше Симона Николова. На трибуните отново имаше и любители на волейбола от Хасково.

Волейбол

„Раковски“ е пети след първия полусезон с актив от 9 точки след 3 победи и 4 поражения. Волейболистките са само на 3 точки от третото място.

Срещата в спортна зала „Младост“ изгледаха и младите волейболистки от школата на „Раковски“, които днес записаха две победи в Казанлък от първенството при девойките старша възраст. Димитровградчанки победиха с отлична игра последователно отборите на Айтос с 3:0 и „Берое“ с 3:1 гейма. В неделя момичетата на треньора Велислав Станимиров играят с домакините от Казанлък.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button