Регион

Фолксваген и Ауди катастрофираха в мъглата в Димитровград, мъж е в болницата

Фолксваген и Ауди катастрофираха тази вечер в мъглата в Димитровград.

Инцидентът стана на булеварда преди кръговото до спортна зала „Младост“. Фолксвагенът е ударил отзад Аудито, което се е забило в „остров“ на пътя.

Катастрофа

При удара е пострадал единият от шофьорите, който е откаран в хасковската болница, където да му бъде направен скенер. Полицаите изясняват причините за катастрофата.

В региона има гъста мъгла и шофьорите трябва да карат внимателно.

2 коментара

  1. Мъглата си е мъгла,но в Димитровград е ужасна тъмница.В 17часа е тъмно,а улично осветление липсва.Пешеходните пътеки не са добре осветени,опасни за всички участници в движението.Този град прилича на град от тъмните векове.Пълно безхаберие от страна на община -не са добре осветени пешеходните пътеки,не е поставена пътна маркировка.В този град има улици на които въобще не е поставяна никога пътна маркировка,уличните лампи някакси старички и комар би подминал.Паричките само на централната алея си личат,минаваш малко в страни и гразна работа- паркчето до училище Иван Вазов сташно и опасно пълно с клошари и мирише на урина ,останалите квартали неподдържани.Заключение -Не бих препоръчал на приятел.

  2. Новината щеше да бъде пълна око бяха ни уведомили дали след удара шофьорите не са се сбили каквато е традицията в България

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button