Любопитно

Много празнично настроение „С песни край елхата“ в Хасково

Десетки хористи се включиха в концерта „С песни край елхата“ на сцената на площад „Свобода“ в Хасково.

Това беше последният четвърти концерт от третото издание на националния фестивал на коледната и новогодишна песен. Фестивалът беше открит вчера в Младежкия център, като преди обяд и вечерта имаше два концерта. Между тях имаше и концерт на коледарската група от село Сусам и младите певци от вокална група „Южняче“ с ръководител Боян Митев в Регионалния исторически музей в Хасково.

Haskovo.info припомня, че във фестивала участваха формации от София, Пловдив, Силистра, Варна, Свиленград и Хасково с над 250 хористи.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
разочарован от атракцията
разочарован от атракцията
17.12.2018 2:04 2:04

Топката,която е до елхата, в която се влиза е страхотна.Жалко,че изпуснахме първия ден като я поставиха,за да се снимаме в нея,защото вече подаръците са разкъсаниот ,от елхата са изпопадали играчки,а земята в топката е като в тоалетна-хартии,фасове…Човек да го е гнус да вкара там детето си за снимка.Общината защо не я поддържа топката?Нека да изпрати хора да изчистят там и да опакпват наново подаръците,не е кой знае колко трудно.Коледа тепърва идва,искаме да си направим снимки в топката..Цяло лято и фонтаните пред чаталище Заря се разваляха-намаляха или спираха и никой не ходеше да хи поддържа.

Back to top button