Регион

Момче и момиче се преобърнаха с Пежо в канавка, шофьор без книжка катастрофира и избяга

Момче и момиче от Хасково са катастрофирали с лек автомобил Пежо, съобщават от полицията.

Инцидентът е станал в петък след обяд на пътя от село Александрово в посока Хасково. 23-годишен младеж е управлявал колата с несъобразена с атмосферните условия скорост, на ляв завой е загубил контрол и се е преобърнал в канавката. От преобръщането е пострадало возещото се в колата 19-годишно момиче, което е със сътресение на мозъка и натъртвания по тялото. Колата не е регистрирана по надлежния ред и са съставени 2 акта.

Неправоспособен водач е причинил произшествие в събота. 43-годишният мъж от село Клокотница е шофирал в село Стойково с несъобразена скорост, загубил е контрол и се е преобърнал по таван с леката си кола Форд. След катастрофата водачът е напуснал местопроизшествието и не е сигнализирал контролните органи. Сигнал за инцидента е подаден в неделя от кмета на Стойково. По-късно водачът е посетил спешния център в Хасково, където се е установило, че е с фрактура на десния глезен.

Димитровградските полицаи са арестували 42-годишен от село Добрич да шофира Мицубиши след употреба на кокаин и пиян шофьор от града.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button