Хасково

Над 10 000 лв. се събраха от благотворителния концерт за Ади, кампанията продължава

10 116 лв. са се събрали от големия благотворителен концерт за 17-годишната Адриана Андреева снощи в хасковската зала „Дружба“, съобщи основният организатор на инициативата Милена Налбантова.

Както Haskovo.info писа, в концерта „Глътка въздух, глътка надежда за Ади“ се представиха формации от Хасково и региона, като залата се напълни с хора. Ади страда от рядкото заболяване Стеноза на главния десен бронх и се нуждае от 14 000 евро за операция във Виена, Австрия.

На концерта беше обявено, че по дарителската сметка за момичето вече има 20 000 лв. Така със снощния концерт за 12 дни Хасково и региона успя да събере първоначално обявената сума за операцията. Ади ще има нужда и от средства за долечение. Ето защо кампанията продължава. Организаторите обявиха, че ако всичко мине нормално с лечението на Ади и останат средства, те ще бъдат дарени за друго нуждаещо се дете.

Следващата проява в Хасково е благотворителен флашмоб на 21 декември от 12 до 13 часа на площад „Свобода“.

Всички, които искат да помогнат, могат да го направят и чрез дарителската сметка:

Банка ДСК

Адриана Иванова Андреева

IBAN: BG11STSA93000025756205

BIC: STSABGSF

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button