Външни публикации

Дентален център д-р Антон Петев – стоматологично обслужване от най-висок клас

В желанието си да предлагаме на нашите пациенти комплексно стоматологично лечение от най-висок клас с възможно най-модерната апаратура и оборудване ние създадохме „Дентален център д-р Антон Петев“.

Дентален център д-р Антон ПетевТой се намира в Хасково на бул. „Съединение“ 10 и от средата на декември посреща своите пациенти в едни от най-модерните стоматологични кабинети в страната.

За нас основен приоритет е грижата за пациента и затова сформирахме екип от лекари – всеки специалист в дадена област.

Д-р Антон Петев е водещ лекар в клиниката, с тясна специализация в микроскопската ендодонтия, дигиталния дизайн на усмивката и керамичните възстановявания. Преминал е през множество курсове и специализации в Швейцария и Италия и е лектор в редица форуми и конгреси в страната.

Д-р Йоана Филева-Петева изгражда кариерата си, насочвайки се към детска и възрастова ортодонтия. Друга насока в нейните интереси са високо естетичните композитни възстановявания.

Д-р Илияна Джонева е насочена към детската стоматология и ортодонтия и грижата към най-малките пациенти.

Д-р Венци Станков е водещ дентален специалист в страната в областта на денталната имплантология и пародонтална хирургия. Той е гост лекар в центъра и покрива нуждите от съвременно имплантологично лечение на пациентите ни.

Отскоро клиниката има и нов член на екипа си – д-р Богданова, чиято професионална насоченост е към пародонтологията и поддържането на оралното здраве.

„Дентален център д-р Антон Петев“ предлага най-съвременното високо качество на денталните услуги. Това може да се осъществи само в условията на абсолютно стерилна среда. Затова и центърът разполага с най-модерна специализирана апаратура, чрез която се елиминира възможността за човешка грешка. Това се постига чрез първоначално ултразвуково почистване на инструментите, последваща термодезинфекция и повторна стерилизация чрез автоклавиране. Всички дентални юнити в центъра предлагат автономна дезинфекцираща система на всички тръби и шлаухи, която се прави след всеки пациент. Така осигуряваме най-важното – спокойствие за нас и нашите пациенти.

Центърът разполага с последно поколение стоматологични столове Planmeca, снабдени със самостоятелна дезинфекционна система, която гарантира стерилност на машината за всеки пациент. За възможно най-голяма прецизност при извършване на ендодонтските лечения, хирургичните манипулации и препарирането на зъби за фасети и керамични възстановявания, клиниката е снабдена с микроскоп ZEISS. В центъра има модерно фотостудио, където се планира и проектира дигиталния дизайн на усмивката при цялостни и комплексни лечения. Кабинетите са снабдени с отделни сегментни рентгенови апарати за най-голямо удобство на пациентите и предстои поставянето на ортопантомограф в отделно обособен рентгенов кабинет.

В „Дентален център д-р Антон Петев“ вярваме, че лекувайки пациентите ни лекуваме нашите деца и каквото бихме направили за тях, това бихме направили и за вас – нашите пациенти, защото вие го заслужавате.

Back to top button