Хасково

Блъснаха две пешеходки, Мазда се преобърна в дере по пътя от хижа Аида

Две пешеходки са ударени от автомобили вчера, съобщават от пресцентъра на полицията.

Сутринта на хасковската улица „Св. св. Кирил и Методий“ поради невнимание 44-годишен водач на Опел е ударил неправилно пресичаща 50-годишна хасковлийка, която от удара е с контузия на дясно коляно. Съставени са два акта.

В Димитровград също е станало произшествие с пешеходка. Вечерта на булевард „Христо Ботев“ 21-годишен водач на Фолксваген е ударил 19-годишно момиче. Произшествието е станало на пешеходна пътека. Момичето е с натъртвания, прегледано е и е освободено за домашно лечение. На шофьора е съставен акт.

Несъобразена с атмосферните условия скорост е довела до катастрофа вчера. 31-годишен хасковлия е шофирал Мазда-та си по пътя от хижа Аида в посока село Брястово без да се съобрази със снеговалежа. На ляв завой е загубил контрол над управлението и се е преобърнал в крайпътно дере. Прегледан е и е освободен за домашно лечение, като му е съставен акт.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button