Хасково

Откриха благотворителния базар „За повече деца в България“ в Хасково, семейство вече се радва на близначки

Коледният благотворителен базар „За повече деца в България“ в партньорство с фондация „Искам бебе“ беше официално открит в областна администрация в Хасково.

Базарът се провежда за втора година в навечерието на Рождество Христово. Миналата година от две инициативи бяха събрани 8600 лв. Парите бяха разделени за две двойки, като Траяна Аргирова и Христо Къналиев от Любимец вече се радват на близначките Лиляна и Стиляна. Областният управител Станислав Дечев изрази надеждата си скоро с рожба да се сдобият и Диана Винева и Владимир Димитров от Димитровград.

Базар

Дечев благодари лично на всички участници в тазгодишния базар. Това са 38 училища от областта и 3 фирми. Те предлагат преобладаващо красиви коледно-новогодишни украси, сувенири, вкусотии и сурвачки. Събраните средства ще са отново за семейства с репродуктивни проблеми. От Езикова гимназия „Асен Златаров“ продават благотворително картини за 17-годишната Адриана Андреева.

Базарът беше открит от коледарчетата от детска градина „Слънце“ и певицата Дария Христова. Станислав Дечев пожела 2019 г. да е година на доброто.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
възмутен
възмутен
20.12.2018 9:22 9:22

Дечев да се съсредоточи в кв Република и блок 46 в Орфей там поради безработица през деня и ноща непрекъснато се правят бебета

Back to top button