Любопитно

Наградиха най-атрактивните украси от конкурса „Коледно Хасково“

Кметът Добри Беливанов връчи плакети и грамоти на победителите в конкурса „Коледно Хасково“, съобщават от общината.

Конкурсът се провежда за първа година. В него имаха право на участие както училища и детски градини, така и институции, граждани търговски обекти.
Според условието кандидатите трабваше да изпратят снимки на своята украса и в продължение на седмица тези снимки бяха във фейсбук страницата на община Хасково. Победителите са тези, които събраха най много харесвания. 18 бяха участниците в надпреварата.

Борбата за първото място при училищата беше изключително оспорвана. 914 харесвания имаше до засичането вчера сутринта ОУ „Васил Левски“ в село Книжовник, победителят в тази категория е ОУ „Св. св. Кирил и Методий“ в село Конуш е с 953 гласа.

Едни от най-красивите снимки са от детските градини в общината. Тук първото място решиха пет гласа повече. Втори със 380 харесвания са ДГ „Славейче“, сграда „Ежко Бежко“, първи са Детска градина „8 март“ с 385 лайка.

Част от детските градини бяха предоставили снимки и на външна украса, но най –атрактивна и иновативна украса представиха от ПГДС „Цар Иван Асен II“.

Всички участници са победители, защото са успели да допринесат за Коледно настроение, затова получиха специални грамоти за участието си.

Едни от най-атрактивните участници са учениците от ПМГ „Акад. Боян Петканчин“, които кандидастваха с техния български коледен кът. Грамотата за участие получиха ученици облечени в народни носии.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
19.12.2018 16:08 16:08

На гол тумбак чифте пищови!

Back to top button