Държавата отпусна над 6.5 млн. лв. за ремонти на 8 общини в Хасковско

Регион

Министерски съвет отпусна над 6.5 млн. лв. на 8 общини в Хасковска област за инфраструктурни проекти и ремонти, съобщават от областна администрация.
450 000 лв. са за община Маджарово за реконструкция на улици в село Долни Главанак.

Община Минерални бани получава 700 000 лв. за частично финансиране на проект „Благоустрояване на улична мрежа в село Минерални бани – етап 3“.

480 000 лв. са за община Стамболово за ремонт на улици в населени места в общината.

Община Ивайловград очаква 1 075 821 лв. за реконструкция и рехабилитация на улиците „Възрожденска“, „Асен Златаров“, „Орфей“, „Иван Вазов“.

Община Любимец ще ползва 430 000 лв. за окончателно завършване на ремонта на Специализираната болница за лечение и рехабилитация на сградата на Младежки дом в Любимец.

Община Харманли получава 850 000 лв. за ремонт на съществуваща ВиК мрежа и сградни отклонения по улиците „Св. св. Кирил и Методий“, „Св. Климент Охридски“, „Освободител“, „Сакар планина“, „Балкан“, „Петко Каравелов“, „Христо Смирненски“.

820 000 лв. са за община Симеоновград за рехабилитация на улица „Стефан Стамболов“ и подмяна на ВиК мрежа.

Община Свиленград получава 1 701 185 лв. за реконструкция на улична мрежа в града.

Министерски съвет одобри общо 145 690 676 лв. за извършване на текущи ремонти и за добиване на нефинасови активи за общините в цялата страна.

7 коментара

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.