„Машина на времето“ напълни с деца читалище „Заря“

Любопитно

Община Хасково подари на децата мюзикъла „Машина на времето“, съобщават от кметството.

Деца от пет детски градини и 8 училища изгледаха с интерес спектакъла на Държавна опера – Стара Загора „Машина на времето“, представен на сцената на читалище „Заря“.

Заря

Идеята и сценария са на Радост Младенова-Арабаджиева, музиката на песните е на Маргарита Шоселова. Инструментална музика и аранжименти – Александър Тумангелов и Димитър Косев. В мюзикъла са включени поризведения както на класически автори Бах, Чайковски, така и на поп и рап музика. Публиката танцува заедно с актьорите на популярните песни. Либрето е на Мая Дългъчева. Хореограф и режисьор е Радост Младенова-Арабаджиева, сценография и художник на костюми е Теодора Джамбазова, мултимедия – Сергей Голубев, вокален педагог – Зорница Желязкова, консултант актьорско майсторство – Деница Янакиева, майстор на куклите е Живко Кънев.

Заря

Участваха солисти и хор, ДЮСОБ „Маргаритки“ на Държавна опера – Стара Загора.

Заря

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.