Спорт

Златните момичета от „Аида“ с медали на любовта и подаръци за Коледа

Грациите от хасковския клуб по художествена гимнастика „Аида“ с председател Яна Михайлова празнуваха тази вечер на Коледно тържество във физкултурния салон на училище „Христо Смирненски“.

Момичетата се представиха с няколко съчетания и бяха аплодирани от своите родители. Тази година те спечелиха много медали от 13 състезания. Медали на любовта получиха младите треньорка и доскорошни състезателки, които напускат клуба заради обучението си и тези, които остават, както и състезателките, които са в „Аида“ още от основаването на клуба преди 6 г. Яница Манолова вече е студентка в Пловдив, Красимира Вангелова следва в София, а Андреа Пазаитова се готви за кандидат-студентските си изпити. В клуба остават чаровните Даяна Михайлова и Селина Тодорова.

Празник

Децата бяха зарадването и от пристигането на Дядо Коледа, който ги поздрави и им раздаде подаръци. Накрая всички се почерпиха от голямата торта по случай рождения ден на „Аида“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button