Спорт

Младият футболист Михаел Ангелов с награда „Силна воля“ от „Спортист на годината“ в Хасково

Младият футболист в клуб „Слънце“ Михаел Ангелов заслужи специалната награда на кмета на община Хасково Добри Беливанов „Силна воля“. Тя му беше връчена на церемонията „Спортист на годината“ в зала „Хасково“.

Въпреки заболяването си момчето продължава да тренира. Вчера той беше награден и на националната церемония „Спортен Икар“ в категорията „Висок спортен дух“. Сега Михаел получи плакет, подарък от общината и 600 лв. Европейският шампион от първенството по плуване за трансплантирани Георги Пеев поздрави Михаел и му подари футболна топка. Пеев също получи наградата „Силна воля“.

Спортист

Спортист на годината в категорията мъже и жени стана Тихомир Баротев (аеробика). Той е златен, сребърен и бронзов медалист на Световната купа, държавен шампион в група и вицешампион индивидуално. В класацията следват: Мая Иванова (вдигане на тежести), Пейо Бойчинов (бадминтон), Васил Ривов (карате), Асен Табаков (борба), Весела Бръмчева (борба), Иван Панев (бадминтон), Християна Петрова (хандбал), Петко Петков (хандбал), Лили Стойчева (хандбал).

Отбор на годината при мъжете и жените е бадминтон клуб „Хасково“ – жени.

Спортист
Емирджан Мехмед

При юношите и девойките Спортист на годината е европейският шампион по бокс и държавен шампион Емирджан Мехмед. Той благодари на треньора си Людмил Димитров, който пък е носител на приза Треньор на годината. Haskovo.info припомня, че Димитров е в затвора по присъда за трафик на дрога.

В класацията следват: Горяна Стоева (бокс), Мария-Магдалена Кирилова (вдигане на тежести), Сербез Асенов (бокс), Меган Димчева (борба), Габриела Кирилова (вдигане на тежести), Кристин Кръстева (спортна гимнастика и акробатика), Цветомир Стоянов (бадминтон), Таня Иванова (бадминтон), Василена Шомова (хандбал).

Спортист
Бадминтон клуб „Хасково“

Отбор на годината при юношите и девойките стана Бадминтон клуб „Хасково“ – девойки до 19 г.

Младият певец Даниел Христов поздрави всички с две песни, а момичета в носии посрещнаха гостите на церемонията с пита.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button