Хасково

Деца в неравностойно положение в Хасково получиха 76 кашона дарение от Белгия

76 кашона с дрехи, обувки, играчки и книги пристигнаха днес в Хасково, съобщават от общината.

Дарението е осигурено от Сдружение с нестопанска цел „Питър Пан“, Белгия. Сдружението има за цел да подпомага деца в нужда, по-специално деца, лишени от родителски грижи и деца с увреждания. То е създадено от българи, живеещи в Брюксел и се представлява от неговия председател Криситина Кузманова и секретар и касиер Елка Колева. Кашоните бяха доставени в Хасково със съдействието на транспортните фирми АЛ-ИС и АРЕЕС, които доставиха пратката безплатно.

Дарение

Дарението е разпределено и описано от дарителите. Всеки кашон е с етикет за коя от институциите е предназначен и какво съдържа. В кашоните има дрехи за деца и младежи до 18 г. – играчки, книги, учебни материали, обувки и коледни подаръци.

Дарение днес получиха: Център за настаняване от семеен тип, за деца и младежи с увреждания, ул. „Съгласие“ 21, Център за настаняване от семеен тип, за деца и младежи без увреждания, бул. „Съединение“ 16, ЦСОП „Д-р Петър Берон“, ул. „Иглика“ 14, ОУ „Шандор Петьофи“, Детска градина 21 „Вихрогонче“, Дневен център за деца и младежи с увреждания „Марина“, Приемна грижа.

Кашоните с дарението бяха доставени до институциите със съдействието на „Екопрогрес“.

Дарение

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
таралежко
таралежко
21.12.2018 14:28 14:28

Дарения от Белгия -похвално А получиха ли дарения от български фирми и бизнесмени За кога и къде ги стискат парите си хасковските бизнесмени вероятно за мерцедеси воайажи с любовниците си но за благотворителни цели няма Ех Бай Ганювски манталитет

Анонимен
Анонимен
21.12.2018 14:34 14:34
Отговор до  таралежко

Парите са си техни, ако искат ще ги изгарят, за да се топлят с тях. Ако им е кеф да си купуват мерцедеси и любовници, това си е тяхно право.
Байганьовски манталитет се нарича това, което вие правите, търсейки им сметка. Докато гледаме чуждото и правим сметка на чуждите пари, няма да се оправим.

Back to top button