Регион

Три социални кухни на КНСБ в Хасковско и през 2019-а

КНСБ заедно с Благотворителен фонд „Проф. д-р Желязко Христов“ ще продължи да организира социални кухни в Хасковска област и през 2019 г. Обществени трапезарии за нуждаещи се от помощ тази зима ще работят в Димитровград, Харманли и Ивайловград.

Финансирането на дейностите по предоставяне на социалната услуга се осигурява от Фонд „Социална закрила“ към Министерството на труда и социалната политика. Социалната програма се осъществява със съдействието на Регионалните съвети на КНСБ и Дирекциите „Социално подпомагане“.

От безплатните трапезарии могат да се възползват лица и семейства на месечно подпомагане с доход по-нисък от диференцирания минимален доход, с доказана липса на доходи и близки, които да се грижат за тях, самотно живеещи лица и семейства, получаващи минимални пенсии.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button