Любопитно

Дядо Коледа раздаде подаръци на деца и младежи в социални домове

Дядо Коледа раздаде подаръци на децата и младежите от Центъра за настаняване от семеен тим в Хасково.

Той беше помолен да посети тези послушни деца от членовете на ГЕРБ в Хасково. Освен с коледни песни и много усмивки, посещението на Добрия старец ще се запомни с много прегръдки и вкусни лакомства. Директорът Невена Желязкова благодари за посещението.

Празник

В навечерието на най-светлия християнски празник – Рождество Христово, младежите и жените от структурата на ГЕРБ в Димитровград също посетиха по традиция социалните заведения в града – Дневен център за деца с увреждания, Център за настаняване от семеен тип за деца и младежи с увреждания „Дъга“, Пансион за възрастни „Калина“, Дневен център за възрастни хора с увреждания. Те поднесоха коледни торбички и подаръци за децата и възрастните, които за пореден път ги посрещнаха топло, с прегръдки и ги направиха част от своя празник. От името на центровете директорите изказаха специална благодарност за уважението и вниманието.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button