Хасково

Коледен брънч събра 5190 лв. за Ади

5190 лв. бяха събрани от благотворителен Коледен брънч за 17-годишната Адриана Андреева.

Инициативата се проведе в хасковския ресторант Калуа, като средствата за Ади са от куверти, търг, дарителска кутия и други дарения. Организаторите на мащабната благотворителна кампания за момичето благодарят на домакините и инициаторите на Коледния брънч в лицето на Адрияна Байгънова и Георги Пеев.

Haskovo.info припомня, че Ади страда от рядкото заболяване Стеноза на десен главен бронх и се нуждае от 14 000 евро за операция в Австрия. Средствата за самата операция вече се събраха, но ще са нужни и пари за долечението й.

Всеки може да дари средства за Ади на следната банкова сметка:

Банка ДСК на името на Адриана Иванова Андреева
IBAN: BG11STSA93000025756205
BIC: STSABGSF

Ади

6 коментара

  1. Тая Милена Налбантова с какво се занимава Какво е ежедневието и Абе ИНФО бихте ли обяснили на хората какво е това БРЪНЧ стига с това гъзолизане и първенющина бе

  2. И георги пеев също в всяка манджа е меродия. Защо не си даде от неговите пари нали е сънетник и е съвестта народа. Стига сте му слугували би инфото. Не разбрахте ли че той пари не дава. На него му дават.

  3. Първите два коментара къртят.Обзалагам се, че са ги писали герберасти. Ало, тъпунгерите от хасковския гроб, отрепки сте,бе, пълни отрепки.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button