Регион

Трима младежи с колове нахлуха в къща и биха семейство на Бъдни вечер

Трима свиленградчани са задържани за хулиганство на Бъдни вечер, съобщават от пресцентъра на полицията.

Младежите, двама братя на 20 и 24 г. и 27–годишен са разбили врата на къща на улица „Княз Борис“. Тримата нахлули в дома с дървени колове и ударили с ръка в тила трудноподвижна 58-годишна жена. Отправили се към втория етаж, разбили вратата на антрето и нанесли удари с ръце, крака и дървени колове на мъж. Групата продължила по коридора, където срещнала бащата на мъжа, когото нападателите ударили в главата. Бащата и синът паднали по стълбите. В една от стаите на втория етаж хулиганите открили 9-годишно момче и жена на 41 г., като ударили жената по главата. Побеснелите младежи излезли навън, срещнали 50-годишен съсед на пострадалото семейство, който също понесъл множество удари по тялото.

След подадения сигнал, на мястото веднага са изпратени 3 автопатрула, които задържали в района на улицата тримата извършители, двама от които познайници на полицията. Оказало се, че заподозрените живеят на същата улица. В къщата живеел мъж, работещ като охрана в нощен бар. Предната вечер той не пуснал хулиганите в заведението, което станало причина за агресията им. В момента на нахлуването им обаче, охранителят не си бил вкъщи.

Нападателите са задържани за 24 часа. Пострадалите са били прегледани в болнично заведение и освободени за домашно лечение.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Петко
Петко
27.12.2018 13:14 13:14

Кой то охранител

Анонимен
Анонимен
27.12.2018 15:37 15:37

Боже, пази България!

Анонимен
Анонимен
27.12.2018 17:08 17:08

Тримата са мангали

Анонимен
Анонимен
28.12.2018 20:19 20:19

Защо за 24 часа? Това не са ли престъпници?

Back to top button