Училище „Паисий Хилендарски“ с поредна благотворителна акция

Хасково

Хасковското училище „Паисий Хилендарски“ ще закупи слушалки с костна проводимост, които помагат на деца с нарушени функции на паметта и концентрация на вниманието. Те ще се използват от нуждаещи се ученици.

Средствата за снабдяването с тази техника са събрани по време на базар, организиран в навечерието на Коледа. Част от сумата ще отиде за дете от училището, нуждаещо се от помощно средство за придвижване. 1295 лв. вече са дарени за лечението на Ади от Езиковата гимназия „Проф. д-р Асен Златаров“.

Учениците от „Паисий Хилендарски“ редовно организират благотворителни акции, подкрепяни от учители и родители. Училищният клуб на доброволците, един от най-активните в страната, и тази година бе номиниран за националната награда „Доброволец“, припомня Haskovo.info.

loading...

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.