Хасково

Две студентки по журналистика получиха стипендии от СБЖ в Хасково

Първокурсничките във факултета по „Журналистика“ на Софийския университет „Св. Климент Охридски“ Жаклина Иванова и Грета Грудева получиха еднократно парично подпомагане от дружеството на Съюза на българските журналисти в Хасково.

Стипендиите бяха връчени на момичетата от председателя на СБЖ Николай Грудев. Той пожела на Жаклина и Грета да се учат отлично, да бъдат добри хора и да гледат на света с широко отворени очи.

Студенти

Жаклина завърши дмитровградската ПМГ „Иван Вазов“, като едно от трите момичета в региона с две пълни шестици от матурите. Тя е и една от най-добрите волейболистки на димитровградския клуб „Раковски“, като ще продължи с волейбола и в университета. Грета е от Любимец и е една от отличничките от випуска на хасковската Езикова гимназия „Асен Златаров“. И за двете момичета журналистиката е детска мечта, като вярват, че ще успеят да се реализират.

За поредна година от СБЖ връчват стипендии на студенти първа година от факултета по „Журналистика“. Средствата са от събраните куверти от пролетния бал на журналистите в Минерални бани, а по волята на дарителя те са за стимулиране на бъдещи колеги.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button