Регион

Хванаха 72-годишна жена в кражба на ток

Разследване за кражба на ток е запоочнало в Димитровград след сигнал от служител на ЕВН, съобщават от полицията.

Експертът съобщил, че е констатирал противозаконно въздействие върху електромер на улица „Христо Ботев“ в града с абонат 72-годишна жена. При огледа се установило, че между входящата и изходящата фаза на клемореда на електромера е поставен метален П-образен плосък елемент с черен изолационен материал в основата си. Пломбата на електромера е деформирана – с деформирани цифри на щампата.

По този начин се създали условия за непълно отчитане на потребената електрическа енергия от абоната.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Гинка върбакова
Гинка върбакова
28.12.2018 10:02 10:02

Мама ви мръсна. Циганите крадът ток от години и всички ги знаят кои са и къде са. На тях нищо не можете да кажете продажници долни. Ама старата жена с 120 лв пенсия веднага я барнахте. Аз също крада ток ялте да ме хванете за дедовия нещасници мизерни

Илия
Илия
30.12.2018 10:26 10:26

Срамно е да се краде.
Но още по-срамно е да се краде масово от целия български народ!
Срамно е да се позволява на циганите безнаказано да крадът ток и вода,да изсичат дървета в парковете и овощните градини за огрев.
Що за власт е тази, която може да санкционира само бедни и немощни старци, вместо да им помага и пази от обири и насилие.

Back to top button