Любопитно

Памела Калоянова с първа авторска песен и видео на „Как се ражда любов“

Певицата Памела Калоянова от Хасково издаде първата си авторска песен „Как се ражда любов“ и вече засне видео към парчето.

Клипът е сниман професионално в красивата местност край язовир „Широка поляна“. Песента се появи за празниците и вече се радва на много фенове в Youtube.

Парчето не е комерсиално и в него се пее за всички хубави неща в живота и разбира се за любовта. То е заснето за около месец и половина след спчелен проект от община Хасково. От кметството допълниха, че са финансирали песента на Памела с 3900 лв. по програмата за подпомагане на младежки дейности. По тази програма са финансирани 8 проекта за общо 20 900 лв. Кандидатите за финансиране са представили 21 проектни предложения, от които комисия е одобрила 8.

Продуцент е Памела Калоянова. Звездата на 23-годишната певица изгря с участието й в „Х фактор“. Автор на музиката и текста е Вида Пиронкова, аранжиментът и звукозаписът са на Явор Русинов. Режисьор на видеото и оператор е Иван Димитров – Torex. Видеото можете да видите ТУК.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
28.12.2018 13:17 13:17

Браво Пами! Един прекрасен и талантлив млад човек!

Баните
Баните
28.12.2018 17:33 17:33
Отговор до  Анонимен

Талант ли?
ххахахахаха

Анонимен
Анонимен
29.12.2018 12:06 12:06

И защо не я видяхме да пее на нито един концерт или благотворителна инициатива в Хасково? За талант е трудно да се говори! Успех, ама не за сметка на данъкоплатците!

Back to top button