Любопитно

Мечтите се сбъдват: Ивелина Чоева вече краси корица на „Vogue“

Моделът Ивелина Чоева сбъдна една от големите си мечти и с началото на 2019 г. вече краси корица на списанието „Vogue“. Така хасковлийката е едва втората българка постигнала такъв успех.

Красавицата разказа пред Haskovo.info, че фотосесията за Модната библия е направена през декември във френската столица Париж. Ивелина от няколко години гради успешна кариера на модел с изяви по целия свят, като в последно време работи в Щатите.

Тя се дипломира от хасковската Езикова гимназия „Асен Златаров“. Още като ученичка Ивелина беше търсена от водещите родни модни агенции и бързо проби в чужбина. Сега завършва бакалавърската си степен по Бизнес и маркетинг в университета в Лондон. Разработва и собствен бизнес.

Haskovo.info припомня, че по Коледа Ивелина Чоева си беше в Хасково и заедно с други студенти подариха истински празник на хората в Старческия дом на Кенана. Младежите зарадваха възрастните хора с подаръци, почерпка, топла дума, дариха дома с микровълнова печка и пасатори. Празникът завърши с хоро, много снимки и прегръдки.

9 коментара

  1. И откъде съдиш че е помакиня !?
   Понякога завистта няма граници…..
   За информация на другите, който четат коментарите – родителите й са натурални българи.

 1. само забравихте да напишете “ ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ “ ,а що се отнася до същността на статията – ГОРКО НА СЪЩЕСТВОТО С ПОДОБНА “ МЕЧТА “ !!!

 2. Браво на момичето а що се отнася за коментарите по горе мога да кажа да духат супата, прости селяндури.

 3. сТАНИСЛАВЕ ДУХАМЕ И ЯДЕМ СУПАТА аМА ТАЯ КАКА МНОГО КЛЬОЩАВА БЕ ТЯ СУПА НЕ ЯДЕ ЛИ ИЛИ САМО КОМАРИ

 4. Че хасковските момичета (бяха и сега) се славят с най-красивите в България, а вече и по света.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button