Регион

37.7 млн. лв. е проектобюджетът на Димитровград, общественото обсъждане ще е на 10 януари

На 10 януари от 17:30 часа в зала „Гросето“ ще се проведе публично обсъждане на проекта за бюджет на община Димитровград за 2019 г., съобщават от кметството. Рамката на проектобюджета е в размер на 37 688 317 лв.

През 2019 г. община Димитровград има намерение да поеме нов дългосрочен банков кредит в размер до 1 000 000 лв. за изграждане на Интелигентна система за управление и мониторинг на уличното LED осветление.

Заложените данъчни приходи са в размер на 4 040 000 лв., а неданъчните – 11 510 100 лв.

Планираният размер на инвестиционната програма на общината за 2019 г. е 2 153 190 лв. Заложени са няколко нови обекта. Основен ремонт на ул. „Райко Даскалов“. Полагане на водопровод и отклонения в селата Брод, Злато поле и Райново. Реконструкция на улица „Петър Парапанов“. Рехабилитация на улица „Йорданка Николова“. Изграждане на мултифункционално спортно игрище (тенис на корт и футбол) с преместваемо сезонно покритие в спортен комплекс „Раковски“. Основен ремонт на сградата на Детска градина 1 в село Ябълково по проект „Красива България“ към Министерство на труда и социалната политика.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button