Хасково

Опашки в Социалното за безплатни електронни винетки

Опашки от чакащи за безплатни електронни винетки се извиха в първите работни дни на новата година в хасковската служба „Социално подпомагане“.

Хората с увреждания подават заявления за отпускане на новите е-винетки за годината. За предните два дни социалните са обслужили близо 150 човека. Днес също има много чакащи.

От службата обясниха, че сега се подават само заявленията. След това в 7-дневен срок от Агенция „Пътна инфраструктура“ трябва да активират електронната винетка.

Винетки

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Осамма Бин Ладен
Осамма Бин Ладен
04.01.2019 13:26 13:26

хубаво е и да се сбият за безплатни винетки. Ей не се научи този прост народ бе. Няма кой да ви вземе безплатните винетки бе талибани, на вас вече са ви взели мозъка. Затова сте на опашката.

Идиот патриот
Идиот патриот
04.01.2019 13:55 13:55

Да минах от там трябваше ми един документ.Цялата махала беше наредена крещене викане на индийски или индиански не знам не го разбирам езика.Имам чувството че цялата РЕПУБЛИКА са инвалиди асматици

Back to top button