Форд и Мерцедес се разбиха на „Георги Кирков“ в Хасково

Хасково

Форд и Мерцедес катастрофираха тази сутрин на улица „Георги Кирков“ в Хасково.

Инцидентът е станал около 8:30 часа до Трета поликлиника. Възрастният шофьор на Форда е вкарвал в гаража на къщата си колата, когато в него се е забил Мерцедесът.

Кататрофа

При инцидента няма пострадали, като има материални щети по колите. Пътните полицаи са записали тотална щета за Форда. Възрастният шофьор заяви пред Haskovo.info, че са съставени актове, както на него, така и на водача на Мерцедеса.

loading...

6 коментара

  • А виждате ли номера на мерцедеса Обикновено с такива числа се движат ГОВЕДАТА в Хасково избягвайте ги карат неадекватно не се съобразяват с обстановката съссветофарите надрусанитипове въобразявайки си че са извънземни А те си са просто ГОВЕДА

  • добре,че остана жив!Чудно ни е-защо двора на НОЙ епаркинг на ресторанта?А клиентите на НОЙ спират на паркоместата на живущите в блоковете.Кой – кой ще отговори?

  • добре,че остана жив!Чудно ни е-защо двора на НОЙ епаркинг на ресторанта?А клиентите на НОЙ спират на паркоместата на живущите в блоковете.Кой – кой ще отговори?

    • Двор и клиенти на кое ….??? В библията има един Ной . но къде точно е позициониран двора му в Хасково може ли да се поясни ?И и има клиенти за ковчега му ли ? За идин приетел питам де …

      • За много хора НОИ е Ной, защото без него са удавени. Не го раздавай много умен, за да не ти възложат неговите тегоби!

  • Цялата улица е един нерегламентиран аванта паркинг. Сутрин и вечер в час пик е някакъв кошмар. Призовавам органите на реда да си влезнат в ролята и вкарат в ред нещата, преди да се случи още по лошото. Същото е и положението покрай спортна зала „Спартак“.

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.