Хасково

Ади се качва на сцената часове преди да замине за клиниката в Австрия

Часове преди да замине за клиниката във Виена, Австрия 17-годишната Адриана Андреева се качва на сцената в Младежкия център.

На 8 януари в 18 часа ще е благотворителният спектакъл за Ади. Тя е част от театралната школа на Румяна Георгиева вече 8 години. Актьорите ще изиграят „Китка пиеси за Ади“, като момичето ще участва в три от откъсите. Публиката ще може да се наслади на Топлината през ноември, Прелестите на изневярата, Хепиленд, Чудомир, Домът на Бернарда Алба, Голямото влизане.

„Нека за последно да подадем ръка в името на един млад живот, който трябва да мине през едно препятствие. Чакаме ви!“, казва Румяна Георгиева.

Haskovo.info припомня, че Ади страда от Стеноза на главния десен бронх и се нуждае от 14 000 евро за операция във Виена. Парите за операцията вече са събрани, но ще са нужни средства за долечението на момичето.

Всички, които искат да помогнат, могат да го направят и чрез дарителската сметка:

Банка ДСК

Адриана Иванова Андреева

IBAN: BG11STSA93000025756205

BIC: STSABGSF

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button