Хасково

Мерцедес блъсна пиян пешеходец на булевард „Васил Левски“ в Хасково

Пиян неправилно пресичащ пешеходец е бил блъснат на булевард „Васил Левски“ в Хасково, съобщават от полицията.

Инцидентът е станал на 4 януари вечерта. 35-годишен мъж от кърджалийското село Ябълчени е шофирал лек автомобил Мерцедес и по невнимание е ударил със страничното ляво огледало 52-годишен хасковлия. Пешеходецът е с охлузна рана на главата и фрактура на 3 пръста на десния крак. Тестване с дрегер установило, че той е с 2.18 промила алкохол. Прегледан е и е освободен за домашно лечение.

За 24 часа пък е бил задържан 28-годишен свиленградчанин. На 5 януари той е бил заловен от автопатрул на булевард „България“ да шофира леката си кола Фолксваген след употреба на 2.37 промила алкохол. За същото нарушение в арестите на Харманли и Хасково са били двама водачи, шофиращи в нетрезво състояние. В ареста на областния град е бил 27-годишен чирпанлия, заловен да управлява Аудито си с 1.48 промила. В харманлийския арест е бил 57-годишен мъж от града, хванат с 1.29 промила алкохол.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
07.01.2019 13:16 13:16

Първо. Мерцедес не може да блъсне пешеходец. Блъснал го е шофьора. Второ. Това някакъв вид удовлетворение ли е ,че автомобила е мерцедес. Според вас пешеходеца трябва да се чувства щастлиФт от факта или не ?

Анонимен
Анонимен
07.01.2019 13:18 13:18

И още нещо. Купените ви дипломи си личат. Прозират. Крещят. Добре че все пак са на журналисти. Когато щупените дипломи са на инженери или недай си боже на лекари тогава става трагично

Back to top button