Хасково

Хасковската прокуратура предаде на съд 29 за месец

Хасковската районна прокуратура е предала на съд 29 лица през декември, съобщават от държавното обвинение.

За миналия месец прокурорите са решили по същество 101 наказателни производства, като в съда са били внесени 29 прокурорски акта срещу 29 лица. Това са 7 обвинителни акта, 17 споразумения, чрез които е реализирана наказателната отговорност спрямо 17 лица и 5 предложения за налагане на административно наказание. От тях като бързи производства са решени 13 дела срещу тринадесет лица.

В Районен съд-Хасково с прокурорски акт са внесени: едно дело за причиняване на телесни повреди, едно дело за престъпление, накърняващо правата на носителите на авторското право, 7 дела за кражби, две дела за лъжесвидетелстване и неизпълнение на заповед за защита от домашно насилие и 18 дела за катастрофи, пияни шофьори и такива без книжки.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ВСЕВИШНИЯ КЕНАНЕЦ
ВСЕВИШНИЯ КЕНАНЕЦ
08.01.2019 21:19 21:19

БРЯ тия са се прекъсали от работа да им се даде 13 заплата Ама то Цецка им даде Е по добре да се наградет с ордени Червено знаме на труда Нъл тъй

Back to top button