Ситроен се потроши в каруца до Цигарената фабрика в Хасково

Хасково

Лек автомобил Ситроен и каруца катастрофираха тази сутрин на кръстовището до Цигарената фабрика в Хасково.

Колата и каруцата са се спускали по булевард „Васил Левски“, като на светофара са завивали наляво към булевард „Съединение“, когато са се сблъскали. От полицията съобщиха, че виновният в случая е водачът на каруцата, който е предприел ляв завой от крайната дясна лента.

При катастрофата няма потрадали, като Ситроен-ът е с отнесена предна броня и счупено странично огледало. По каруцата нямаше видими поражения.

Катастрофа

Шофьорът заяви пред Haskovo.info, че каруцата в последния момент е тръгнала да завива, като му е пресякла пътя. Водачът е свил рязко, за да не блъсне коня. Той призова да се забрани движението на каруците по натоварените булеварди или пък на техните водачи да се проведе курс за правилата за движение по пътищата.

Haskovo.info припомня, че това е поредна катастрофа с каруци в Хасково през последните месеци. По Наредба движението на каруци в областния град е забранено по булевард „Съединение“ от кръстовището с булевард „Стефан Стамболов“ до това с булевард „България“, по бул. „България“ от бул. „Съединение“ до бул. „Освобождение“ и по бул. „Освобождение“ от бул. „България“ до бул. „Илинден“.

Катастрофа

12 коментара

 • Много лесно е да се каже –да се забрани движението на каруци –-ама каруцата и коня вадят хляба на циганетата Държавата не мисли за тях как да живеят тези хора Те за това са така агресивни щото никой не мисли за тях

  • Ти прочете ли какво си написал?
   Ти въобще можеш ли да разсъждаваш?
   Агресия щяло да има,ако не карали каруцата…
   Ти си уникален извънземен екземпляр

  • Кон и каруца дали са по-евтини от таратайка? Тези хора могат и с нормално МПС да извършват същите услуги, но те искат всичко да им е приход.

 • До ставри калинов. Ей заради такива толерасти като тебе сме на това положение. Като не си мъж не се обаждай. Иди да готвиш някъде. Или пък си някоя сорос руспия.

 • Ставри ти нормален ли си бе пич? Какво трябва да мислим ние за циганите??? Не е ли достатъчно, че от нашите данъци в момента дори им се раздават хранителни помощи? Не е ли достатъчно, че им санирахме блоковете, а нямат и 1 работен ден в живота си? За нас кой ще мисли????????

 • от посочените маршрути в Наредбата става ясно, че каруци могат да се движат докъм автогарата и покрай полицията до ХЕИ….

 • Абе пичове може ли такова отношение ами нали сме европейци и сме за европейските ценонсти и правила Може ли така да разсъждаватевулгарно и гнусно А тая ЕДНА по горе е написала цял роман дрислата и с дрисла

 • Какви забрани, по бул. Съединение редовно се движат каруци…. Когато има забрана, трябва да има и наказание на провинения ! Но полицията дебне колите, а циганите си разиграват коня….

 • Здравей хаскьой, република, моя махала, не ги халайте Ромео, оставете ги, там ромсми европейски славеи, об,заведохме ги миличките, без каруци няма как, готини са хасковските европейчета, с тях израснахме, но кой боже нас раздели, квартал република и ак бунар

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.