Хасково

Продават електронни винетки вече и в пощата

От тази сутрин стартира продажбата на електронни винетки и в пощата в Хасково.

От там съобщиха, че вече са продадени и първите винетки за новата година. Предните дни пък много хора са се интересували дали е започнала продажбата. Haskovo.info припомня, че първо електронни винетки започнаха да се продават в Областно пътно управление.

До 12 часа в пощенските станции в цялата страна са продадени 155 броя електронни винетки, съобщават от пресслужбата на „Български пощи“. При закупуването на винетка в пощите не е необходимо да се носят документи на превозното средства, а само да се знае регистрационния номер. Важно е клиентите да знаят, че преди да изпишат име и фамилия и да положат подпис върху предоставения от пощенския служител служебен бон, трябва внимателно да проверят дали данните са въведени коректно. Потвърдената винетка няма да може да се върне или преработи.

От пощите напомнят, че за категория К1 и К2 няма да се продават годишни винетки. За категория К3 се въвежда нов вид винетка „Уикенд“, която ще важи от петък 12 часа до неделя 24 часа.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button