Много аплодисменти и прегръдки за Ади на сцената преди заминаването й за клиниката в Австрия

Хасково

Часове преди да замине за клиниката във Виена, Австрия тази вечер 17-годишната Адриана Андреева се качи на сцената в Младежкия център.

Театралната школа на Румяна Георгиева организира благотворителен спектакъл за Ади. Тя е част от школата вече 8 години. Актьорите изиграха „Китка пиеси за Ади“, като момичето участва в няколко от откъсите. Публиката аплодира Топлината през ноември, Прелестите на изневярата, Хепиленд, Чудомир, Домът на Бернарда Алба, Голямото влизане.

Ади

В края всички актьори прегърнаха Ади на сцената. Румяна Георгиева й пожела успешно лечение, окуражи момичето и каза на Ади, че всички я чакат за репетициите на следващото представление. От спектакъла тази вечер бяха събрани 869 лв.

Haskovo.info припомня, че Ади страда от Стеноза на главния десен бронх и се нуждае от 14 000 евро за операция във Виена. Парите за операцията вече са събрани, но ще са нужни средства за долечението на момичето.

Всички, които искат да помогнат, могат да го направят и чрез дарителската сметка:

Банка ДСК

Адриана Иванова Андреева

IBAN: BG11STSA93000025756205

BIC: STSABGSF

Един коментар по “Много аплодисменти и прегръдки за Ади на сцената преди заминаването й за клиниката в Австрия

  • Голямо браво на всички деца и на г-жа Румяна Георгива! Чудесни сте!

    Успех и късмет, Ади! Стискам палци всичко да мине наред! Кураж, прекрасно дете!

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.