Хасково

Над 61 000 лв. са събрани от благотворителната кампания за Ади

61 178.93 лв. са събрани от благотворителната кампания за 17-годишната Адриана Андреева.

Вече са направени предварителни разходи за операцията на Ади в клиниката във Виена в размер на 19 600 лв., както са закупени и самолетните билети за Адриана и майка й в размер на 730.68 лв., преведна е сума от 1200 лв. за последната направена биопсия на белия дроб. Така, до момента са изразходвани общо 21 530.68 лв.

Както Haskovo.info писа, снощи Ади се качи на сцената на Младежкия център с актьорите на Румяна Георгиева. Днес момичето лети за Австрия. Ади страда от Стеноза на главния десен бронх и ще бъде оперирана във Виена.

„Желаем на Ади успешна операция и стискаме палци възстановяването да е леко. Мило момиче, не губи кураж, животът е пред теб и когато всичко отмине, се наслаждавай на цялата му прелест. Скъпа Даниела, майчиното сърце е онази необятна Вселена, която крие най-съкровените чувства и тайни, но най-вече – безграничната любов към своето дете. Желая ти сили. Всичко ще бъде наред. Обичам Ви!“, казва основният организатор на благотворителната кампания Милена Налбантова.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Росенцето
Росенцето
09.01.2019 17:51 17:51

И защо МиленаРоната на снимката сте сложили? Какво я толерирате толкова? Ходи вика днес пратила мъжът ѝ да слуша за бюдежа,да плюят кмета и после ако има нов кмет първа ще се омилква като котка по етажите на общината пари да проси за вечеринки в читалището.

"Росето- злобата"
"Росето- злобата"
09.01.2019 21:29 21:29

Мнооогооо си прост/а , Росенце!! хахахах.. и ти личи! „МиленаРоната“ си върши работата. Ти какво направи, злобийо? Колко дари за Адриана? Колко „вечеринки“ организира? Изправи ли се пред който и да е кмет? Кой е пратила, не знам, ама видях, че освен нея и много други хора са били там. Стига се пени толкова, ще се задавиш! То не беше Валентина Г и какво ли не, Спри се, че ти личи вече много! Или само ръсиш Злобицин по форумите? Днес си набрал/а доста, нещо много те притеснява тая Милена :) Не се хаби толкова.

Росен Божилов
Росен Божилов
09.01.2019 22:29 22:29

Росенце ама си много на ясно, къде и какво прави жена ми! Ами ако аз съм е завел в общината да слуша за бюджета??? На драго сърце бих се запознал с теб! Чакам те утре в Заря да пием кафе!

Back to top button